Сколи на зубах

Ответить
Erich
Стрелковый клуб: shooter
оружие: AK-74

Сколи на зубах

#1 Сообщение Erich » 16 май 2024, 12:06

Нещодавно я помітив на кількох зубах сколи, які, здається, виникли зовсім недавно. Це трохи турбує мене, і я хотів би знати, які існують методи реставрації та їх вартість. Чи має хтось досвід вирішення подібної проблеми в Києві? Чи може хтось порекомендувати клініку, де виконують високоякісну реставрацію зуба.

Atome
Стрелковый клуб: shooter
оружие: AK-74

Re: Сколи на зубах

#2 Сообщение Atome » 16 май 2024, 13:53

Вітаю! Я розумію ваше занепокоєння щодо сколів на зубах. Реставрація зуба https://wdr.com.ua/news/pochemu-restavr ... vka-plomby — це ефективний спосіб відновити його здоров'я та естетику. У Києві стоматологічна клініка WDR «Вайдер» має великий досвід у цій галузі. Вони використовують передові технології, такі як композитні матеріали, які забезпечують міцність та природний вигляд реставрованих зубів. Ціна реставрації може варіюватися залежно від складності випадку, але ви отримаєте точну оцінку під час консультації. Команда WDR «Вайдер» високо цінує задоволення пацієнтів та гарантує якісний результат.

Tochniy
Стрелковый клуб: шутер
оружие: автомат

#3 Сообщение Tochniy » 18 окт 2024, 16:34

А кто может посоветовать хорошую стоматологию в Алматы? Может есть на форуме кто-то из Казахстана?

Davidov
Стрелковый клуб: шутер
оружие: автомат

#4 Сообщение Davidov » 18 окт 2024, 18:51

Tochniy писал(а): 18 окт 2024, 16:34 А кто может посоветовать хорошую стоматологию в Алматы? Может есть на форуме кто-то из Казахстана?
Могу дать совет,- прочитайте отзывы о стоматологии Евродент в Алматы Там пациенты отмечают высокий уровень профессионализма врачей, комфортную атмосферу и современное оборудование. Многие хвалят внимательное отношение к клиентам и индивидуальный подход к каждому случаю. Если вы ищете качественные стоматологические услуги, это место стоит рассмотреть.

Ответить

Вернуться в «Неформальное общение»