Підкажіть
-
- Стрелковый клуб: первый
- оружие: второй
Підкажіть
Найнезвичайніший сертифікат, який ви отримували? Хочу здивувати подругу, потрібно щось корисне новорічне, але щось дуже нестандартне. Це буде не основний подарунок, тому розглядаю невелику суму. Допоможіть що-небудь придумати.
Re: Підкажіть
Не хочете в інтернет магазин ялинкових іграшок подарувати сертифікат? Практично, точно несподівано і безумовно корисно. Плюс сума там реально може бути невелика, все ж ялинкові іграшки у нас у своїй більшості коштують адекватних грошей. Мені дарували, я була дуже здивована. Вибрала кульку з фотографією, вона на ялинці у мене потім була найголовнішою. Знайомі просять подарувати їм таку саму, але з їхньою фотографією.
Я сам часто купую такі сертифікати на подарунок
Один з найоригінальніших сертифікатів, які я отримував, — це сертифікат на майстер-клас з виготовлення шоколаду! Це не лише смачно, але й дуже весело: можна навчитися готувати різні шоколадні делікатеси та забрати їх додому. Для вашої подруги можна подумати про щось схоже, наприклад, сертифікат на майстер-клас з живопису або виготовлення свічок. Також рекомендую звернутися до giftmall — це найбільший маркетплейс подарункових карток в Україні, де можна знайти різноманітні подарункові сертифікати https://giftmall.com.ua/uk/catalog . Це стане чудовим доповненням до вашого подарунка та принесе багато позитивних емоцій!