Матч з карабіну "TIRAS Cup" 14.03.2020 за правилами UFPS, м.Вінниця

Модераторы: Loup-garou, Mihalych

Ответить
Сообщение
Автор
Valera.Vinnitsya
Сообщения: 2
Зарегистрирован: 22 янв 2020, 23:08
Стрелковый клуб: Берсерк
оружие: AR-15

Матч з карабіну "TIRAS Cup" 14.03.2020 за правилами UFPS, м.Вінниця

#1 Сообщение Valera.Vinnitsya » 24 янв 2020, 14:30

Матч з карабіну «TIRAS Cup» за правилами прикладної стрільби 14.03.2020
Компанія ТОВ «Тірас-12», та стрілецький клуб «Берсерк», м.Вінниця запрошують 14.03.2020 взяти участь у матчі зі стрільби з карабіну за правилами УФПС.
Місце проведення: смт. Тиврів, Вінницька область.

ТОВ «Тірас-12» має більш, ніж 25-ти річний досвід роботи в галузі безпеки і в даний час є провідним українським виробником систем протипожежного та охоронного призначення професійного рівня.
Стрілецький клуб «Берсерк» - обєднання стрільців та однодумців Вінницької області, регулярно проводять тренування з прикладної стрільби з карабіну, травматичного пістолету, рушниці, приймають активну участь у матчах УФПС/UFPS, де здобувають призові місця.

Мінімальна кількість пострілів – 135
Кількість стрільців на матчі – 40
Кількість вправ - 5
Класи:
- Спорт,
- Мілітарі.
Нагородження: 1-3 місця в особистому заліку в кожному класі
Лотерея серед всіх учасників на 250, 150, 100 патронів калібру .223 Rem Hornady 75 gr BTHP та інші призи від організаторів та спонсорів.
Обід для всіх учасників за рахунок організаторів - компанії «Тірас-12».

Реєстрація в темі, або на каналі Telegram «14.03.2020 ЮФПС Карабин Винница».
Початок реєстрації 01 лютого 2020, завершення реєстрації 05 березня 2020.
З метою популяризації стрілецьких видів спорту, вдосконалення навичок умілого та безпечного поводження зі зброєю, компанія «Тірас-12» бере на себе основну частину оплати за матч, тому реєстраційний внесок для цивільних власників зброї – 600 грн., для діючих військовослужбовців та працівників правоохоронних органів – 300 грн.(не більше 10 місць на матчі). Місце за учасником закріплюється після оплати.

Оплата на карту Монобанку 5358380880339992 Сотський Євген

Розклад матчу:
8.00 – 8.45 – прибуття, реєстрація,
8.45 – 9.00 – відкриття, загальний брифінг,
9.00 – 15.00 – виконання вправ матчу,
15.00 – 16.00 – підрахунок результатів, верифікація,
16.00 – нагородження.


БРИФІНГИ

Вправа №1. Лінія фронту
Легенда: головний герой несе на службу в зоні АТО/ООС. Перебуваючи на лінії зіткнення, він присів за стіл випити чаю. В цей час на опорний пункт здійснюється напад ДРГ сепаратистів за допомогою агентів серед місцевих мешканців, які використовують цивільних осіб, щоб максимально наблизитись до нашої позиції.
Мішені: 16 залікових паперових мішеней (10 мішеней з обмеженими заліковими зонами), 4 металевих попера , 2 штрафні мішені.
Мінімальна кількість пострілів: 36
Стартова позиція: стрілець знаходиться сидячи на стільці, в одній з двох стартових позицій на вибір.
Положення зброї: №2 (магазин приєднано, патронник порожній).
Процедура виконання:
Стрілець знаходиться у визначеній стартовій позиції з лівої, або з правої сторони на вибір. Зброя знаходиться окремо у визначеному місці.
Після стартового сигналу зарядити зброю та вразити всі залікові паперові мішені мінімум по два постріли в кожну, враховуючи тактичний пріоритет ураження та використовуючи укриття. Металеві мішені для заліку повинні впасти.
Стрілецькі позиції з’єднує тунель Купера із штрафними планками, вистою не більше одного метра.
Кут безпеки: вказується суддею на вправі.

Вправа №2. Пожежа на складі
Легенда: головний герой після служби в ЗСУ влаштовується на роботу до приватної охоронної фірми. На об’єкті, що перебуває під охороною спрацьовують датчики пожежної безпеки, а також датчики руху в приміщенні складу в іншому складському приміщенні того ж підприємства. Головного героя відправляють перевірити вищевказаний склад та допомогти пожежникам потрапити до приміщення. Там він виявляє організовану злочинну групу, що під прикриттям пожежі здійснює крадіжку цінних матеріалів зі складу. Багато хто із злочинців одягнутий в бронежилети, проте Ваша поява для них є неочікуваною. На складі гучно лунає звук пожежної сигналізації, а також вирує пожежа, що маскує звуки пострілів.
Мішені: 12 залікових паперових мішеней (3 мішені з обмеженими заліковими зонами), 3 металевих попера, 5 штрафних мішеней.
Мінімальна кількість пострілів: 27
Стартова позиція: стрілець знаходиться у визначеній стартовій позиції стоячи обличчям до мішеней, двома руками утримує зброю, приклад торкається плеча. Стрілець має використовувати протигаз чи лицьову маску для захисту органів дихання, яку одягає перед тим як зайти в стартову позицію (питання про допуск до виконання вправи тієї чи іншої маски для обличчя, чи протигазу буде вирішуватися суддею на вправі з метою забезпечення рівності умов та дотримання реалістичності).
Положення зброї: №1 (зброя заряджена, патрон у патроннику, в першому магазині не більше 10 патронів).
Процедура виконання:
На вправі розташовано один попер червоного кольору, який повинен бути уражений останнім (пересування у видимості останнього не вважаться небезпечним і не веде до накладання відповідних штрафів). Після стартового сигналу вразити всі залікові паперові мішені мінімум по два постріли в кожну, враховуючи тактичний пріоритет ураження та використовуючи укриття. Металеві мішені для заліку повинні впасти. Стрілець, якщо вважає, що уразив всі інші мішені, може вразити попер червоного кольору, чим умовно активує систему пожежогасіння.
Кут безпеки: вказується суддею на вправі.

Вправа №3. Відпочинок у барі
Легенда: головний герой вирішив відпочити після вдалої операції із ліквідації небезпечної групи злодіїв на складі підприємства, що перебувало під охороною фірми на якій він працює та запросив туди своїх колег. Зробив замовлення та чекає своїх нових знайомих. Йому телефонує начальник зміни та повідомляє, що на пульт централізованої охорони надійшло повідомлення про надходження сигналу з тривожної кнопки, встановленої за адресою фінансової установи поблизу бару, в який він їх запросив. Головний герой помічає на протилежній стороні вулиці людей зі зброєю та вирішує почати діяти самостійно, поки їде основна група затримання. Вся його екіпіровка та зброя знаходиться в багажнику автомобіля.
Мішені : 11 залікових паперових мішеней (3 мішені з обмеженими заліковими зонами, 3 небезпечних мішені зі зброєю), 2 штрафних мішені.
Мінімальна кількість пострілів: 22
Стартова позиція: стрілець знаходиться на визначеній стартовій позиції.
Положення зброї: №3 (зброя розряджена, магазин окремо).
Процедура виконання:
Стрілець знаходиться у визначеній стартовій позиції (сидить у барі, чекає на замовлення). Все спорядження стрільця та зброя знаходяться в багажнику автомобіля. Після стартового сигналу необхідно вдягнути свою екіпіровку, відповідно до заявленого класу, зарядити зброю та вразити всі залікові паперові мішені мінімум по два постріли в кожну, враховуючи тактичний пріоритет ураження та використовуючи укриття.
Кут безпеки: вказується суддею на вправі.

Вправа №4. Кілл-хаус
Легенда: головний герой працює на приватній охоронній фірмі. Під час зміни його екіпажу надходить сигнал про спрацювання датчиків руху в будинку заможного громадянина. Прибувши на місце члени наряду охорони починають перевірку різних поверхів будинку. В будинку знаходиться група осіб, які грабують цінне майно власника. Помітивши головного героя злочинці ховаються по різних кімнатах. Ситуація ускладняється тим, що грабіжники взяли в заручники обслугу будинку.
Мішені: 15 залікових паперових мішеней (9 мішеней з обмеженими заліковими зонами, 2 небезпечні мішені зі зброєю), 3 штрафні мішені.
Мінімальна кількість пострілів: 30
Стартова позиція: стрілець знаходиться у визначеній стартовій позиції стоячи обличчям до мішеней, двома руками утримує зброю, приклад торкається плеча.
Положення зброї: №1 (зброя заряджена, патрон у патроннику, в першому магазині не більше 10 патронів).
Процедура виконання:
Стрілець знаходиться у визначеній стартовій позиції (прибуває на виклик про спрацювання датчиків сигналізації в будинку заможного громадянина. Після стартового сигналу необхідно вразити всі залікові паперові мішені мінімум по два постріли в кожну, враховуючи тактичний пріоритет ураження та використовуючи укриття.
Кут безпеки: вказується суддею на вправі.

Вправа №5. Засада в парку
Легенда: головний герой працює на охоронній фірмі та під час зміни здійснює інкасацію в розважальних закладах в міському парку. Він залишається в броньованому автомобілі на контролі обстановки, а інші члени наряду охорони вирушають до закладу. Там їх беруть у заручники група злочинців, що мають на меті заволодіти грошима інкасаторів. Деякі злочинці озброєні та в більшості одягнені в бронежилети.
Мішені: 8 залікових паперових мішеней (6 мішеней з обмеженими заліковими зонами, 2 небезпечні мішені зі зброєю), 4 штрафні мішені., 4 металевих поппера.
Мінімальна кількість пострілів: 20
Стартова позиція: стрілець знаходиться у визначеній стартовій позиції на передньому правому пасажирському сидінні автомобіля.
Положення зброї: №2 (магазин приєднано, патронник порожній).
Процедура виконання:
Стрілець знаходиться на передньому правому пасажирському сидінні автомобіля або його імітації.
Після стартового сигналу зарядити зброю та вразити всі залікові паперові мішені мінімум по два постріли в кожну у довільному порядку, не виходячи за межі штрафних ліній. Металеві мішені для заліку повинні впасти.
Кут безпеки: вказується суддею на вправі.

До вправ можуть бути внесені незначні зміни, а саме: включені чи виключені деякі мішені, узвязку із вимогами безпеки, особливостями рельєфу стрільбища та погодною обстановкою в день проведення, про що буде повідомлено додатково, через це мінімальна кількість пострілів на матчі може сягнути близько 150 штук.

З повагою, команда компанії "Тірас-12", м.Вінниця!
Последний раз редактировалось Valera.Vinnitsya 03 фев 2020, 12:57, всего редактировалось 3 раза.



Аватара пользователя
Шерхан
Ветеран
Сообщения: 1250
Зарегистрирован: 30 апр 2014, 16:38
Стрелковый клуб: СТРЕЛКОВАЯ ЛИГА
оружие: немножко имеется
Откуда: Odessa

Re: Матч з карабіну "TIRAS Cup" 14.03.2020 за правилами UFPC, м.Вінниця

#2 Сообщение Шерхан » 24 янв 2020, 15:28

Упр 2, противогаз или маска.
Можно со своим или будет выдаваться одна каждому для правила "все в равных условиях"?

Как будет проходить регистрация?

Valera.Vinnitsya
Сообщения: 2
Зарегистрирован: 22 янв 2020, 23:08
Стрелковый клуб: Берсерк
оружие: AR-15

Re: Матч з карабіну "TIRAS Cup" 14.03.2020 за правилами UFPC, м.Вінниця

#3 Сообщение Valera.Vinnitsya » 24 янв 2020, 15:47

Відповіли в телеграм каналі про протигаз. Реєстрація тут чи в тому ж телеграмі, після оплати повідомити організаторів, тими самими шляхами. Списки зареєстрованих стрільців будуть регулярно оновлюватись та виставлятись для ознайомлення.

Аватара пользователя
Шерхан
Ветеран
Сообщения: 1250
Зарегистрирован: 30 апр 2014, 16:38
Стрелковый клуб: СТРЕЛКОВАЯ ЛИГА
оружие: немножко имеется
Откуда: Odessa

Re: Матч з карабіну "TIRAS Cup" 14.03.2020 за правилами UFPS, м.Вінниця

#4 Сообщение Шерхан » 03 фев 2020, 12:57

Синенко Андрей, опен миллитари

Аватара пользователя
Login7x
Сообщения: 27
Зарегистрирован: 10 мар 2015, 10:27
Стрелковый клуб: Diki poni
оружие: Uzkon BR 99, Windham AR-15, Erma T9
Откуда: Киев

Re: Матч з карабіну "TIRAS Cup" 14.03.2020 за правилами UFPS, м.Вінниця

#5 Сообщение Login7x » 03 фев 2020, 13:01

Хабло Александр
1-ый день (УФПС) - сужу, стреляю вне зачета
2-ый день (МКПС) - сужу, стреляю в зачет микарабин опен спорт

Аватара пользователя
serg128
Сообщения: 6
Зарегистрирован: 15 июл 2015, 15:03
Стрелковый клуб: Практика
оружие: Benelli M3

Re: Матч з карабіну "TIRAS Cup" 14.03.2020 за правилами UFPS, м.Вінниця

#6 Сообщение serg128 » 03 фев 2020, 13:08

С миником (22lr) можно участвовать?

Аватара пользователя
Шерхан
Ветеран
Сообщения: 1250
Зарегистрирован: 30 апр 2014, 16:38
Стрелковый клуб: СТРЕЛКОВАЯ ЛИГА
оружие: немножко имеется
Откуда: Odessa

Re: Матч з карабіну "TIRAS Cup" 14.03.2020 за правилами UFPS, м.Вінниця

#7 Сообщение Шерхан » 03 фев 2020, 13:54

serg128 писал(а): 03 фев 2020, 13:08 С миником (22lr) можно участвовать?
А как металл будет откалиброван под 22лр?

Аватара пользователя
Texas
Сообщения: 8
Зарегистрирован: 25 май 2019, 20:25
Стрелковый клуб: Берсерк
оружие: .223, .308, 9x21, 7.62x39, .22lr, 12GA, 9P.A.

Re: Матч з карабіну "TIRAS Cup" 14.03.2020 за правилами UFPS, м.Вінниця

#8 Сообщение Texas » 03 фев 2020, 14:08

serg128 писал(а): 03 фев 2020, 13:08 С миником (22lr) можно участвовать?
15.03 будет мкпс, там планируем. анонс позже
14.03 нет

Аватара пользователя
Pavel
Сообщения: 1
Зарегистрирован: 30 ноя 2017, 16:07
Стрелковый клуб: Стрелковая Лига
оружие: есть :)

Re: Матч з карабіну "TIRAS Cup" 14.03.2020 за правилами UFPS, м.Вінниця

#9 Сообщение Pavel » 04 фев 2020, 08:49

Павел Ищенко, Open Military.

Аватара пользователя
Texas
Сообщения: 8
Зарегистрирован: 25 май 2019, 20:25
Стрелковый клуб: Берсерк
оружие: .223, .308, 9x21, 7.62x39, .22lr, 12GA, 9P.A.

Re: Матч з карабіну "TIRAS Cup" 14.03.2020 за правилами UFPS, м.Вінниця

#10 Сообщение Texas » 04 фев 2020, 11:41

таблица участников
https://drive.google.com/open?id=14-Yj9 ... HBu8cDwS3E

Marshal_Zhukov
Сообщения: 2
Зарегистрирован: 05 фев 2020, 08:21
Стрелковый клуб: Спілка стрільців
оружие: Z-15

Re: Матч з карабіну "TIRAS Cup" 14.03.2020 за правилами UFPS, м.Вінниця

#11 Сообщение Marshal_Zhukov » 05 фев 2020, 08:30

Добрый день, сколько осталось льготных мест для действующих военнослужащих?

Аватара пользователя
Texas
Сообщения: 8
Зарегистрирован: 25 май 2019, 20:25
Стрелковый клуб: Берсерк
оружие: .223, .308, 9x21, 7.62x39, .22lr, 12GA, 9P.A.

Re: Матч з карабіну "TIRAS Cup" 14.03.2020 за правилами UFPS, м.Вінниця

#12 Сообщение Texas » 05 фев 2020, 10:02

Пока все 10

rossvn
Сообщения: 1
Зарегистрирован: 18 авг 2019, 21:47

Re: Матч з карабіну "TIRAS Cup" 14.03.2020 за правилами UFPS, м.Вінниця

#13 Сообщение rossvn » 05 фев 2020, 17:49

Галактионов Сергей, стандарт спорт

Аватара пользователя
Texas
Сообщения: 8
Зарегистрирован: 25 май 2019, 20:25
Стрелковый клуб: Берсерк
оружие: .223, .308, 9x21, 7.62x39, .22lr, 12GA, 9P.A.

Re: Матч з карабіну "TIRAS Cup" 14.03.2020 за правилами UFPS, м.Вінниця

#14 Сообщение Texas » 05 фев 2020, 20:13

Добавляю

Аватара пользователя
Texas
Сообщения: 8
Зарегистрирован: 25 май 2019, 20:25
Стрелковый клуб: Берсерк
оружие: .223, .308, 9x21, 7.62x39, .22lr, 12GA, 9P.A.

Re: Матч з карабіну "TIRAS Cup" 14.03.2020 за правилами UFPS, м.Вінниця

#15 Сообщение Texas » 05 фев 2020, 20:14

Единственное не уверен что стандарт отдельно будет

kawukuwali
Сообщения: 1
Зарегистрирован: 14 ноя 2017, 20:29

Re: Матч з карабіну "TIRAS Cup" 14.03.2020 за правилами UFPS, м.Вінниця

#16 Сообщение kawukuwali » 07 фев 2020, 11:22

Юшков Сергій, мілітарі

Вадим Балак
Сообщения: 2
Зарегистрирован: 07 фев 2020, 11:22
оружие: Z-15

Re: Матч з карабіну "TIRAS Cup" 14.03.2020 за правилами UFPS, м.Вінниця

#17 Сообщение Вадим Балак » 07 фев 2020, 11:25

Лапаев Вадим милитари

Вадим Балак
Сообщения: 2
Зарегистрирован: 07 фев 2020, 11:22
оружие: Z-15

Re: Матч з карабіну "TIRAS Cup" 14.03.2020 за правилами UFPS, м.Вінниця

#18 Сообщение Вадим Балак » 07 фев 2020, 11:26

Дихтяр Дмитрий милитари

AleS
Сообщения: 1
Зарегистрирован: 04 янв 2015, 11:29

Re: Матч з карабіну "TIRAS Cup" 14.03.2020 за правилами UFPS, м.Вінниця

#19 Сообщение AleS » 07 фев 2020, 17:33

Офман Алексей милитари

Аватара пользователя
Texas
Сообщения: 8
Зарегистрирован: 25 май 2019, 20:25
Стрелковый клуб: Берсерк
оружие: .223, .308, 9x21, 7.62x39, .22lr, 12GA, 9P.A.

Re: Матч з карабіну "TIRAS Cup" 14.03.2020 за правилами UFPS, м.Вінниця

#20 Сообщение Texas » 07 фев 2020, 17:52

Кто оплатил, подтверждение в лс плиз

Аватара пользователя
Sailor
Сообщения: 55
Зарегистрирован: 02 мар 2014, 11:59
Стрелковый клуб: Стрелковая Лига
оружие: имеется
Откуда: Одесса

Re: Матч з карабіну "TIRAS Cup" 14.03.2020 за правилами UFPS, м.Вінниця

#21 Сообщение Sailor » 09 фев 2020, 20:47

Кириченко Виталий , спорт
--------------------------

DimKon
Сообщения: 2
Зарегистрирован: 24 фев 2017, 16:43

Re: Матч з карабіну "TIRAS Cup" 14.03.2020 за правилами UFPS, м.Вінниця

#22 Сообщение DimKon » 11 фев 2020, 10:18

Конотоп Д.Ю. Опен Милитари

Marshal_Zhukov
Сообщения: 2
Зарегистрирован: 05 фев 2020, 08:21
Стрелковый клуб: Спілка стрільців
оружие: Z-15

Re: Матч з карабіну "TIRAS Cup" 14.03.2020 за правилами UFPS, м.Вінниця

#23 Сообщение Marshal_Zhukov » 11 фев 2020, 10:28

14.03 "милитари" "open":
Жук Андрей
Исаенко Владимир
Лисюк Владимир
Корницкий Константин

Аватара пользователя
Texas
Сообщения: 8
Зарегистрирован: 25 май 2019, 20:25
Стрелковый клуб: Берсерк
оружие: .223, .308, 9x21, 7.62x39, .22lr, 12GA, 9P.A.

Re: Матч з карабіну "TIRAS Cup" 14.03.2020 за правилами UFPS, м.Вінниця

#24 Сообщение Texas » 12 фев 2020, 12:45

Матч укомплектован
Регистрация закрыта

Ответить

Вернуться в «Украинские соревнования»